FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Dataportal ArbeidsmarktInzicht

Met het dataportal van ArbeidsmarktInZicht krijgt u direct toegang tot de data die in het kader van ArbeidsmarktInZicht verzameld wordt. Op het platform zijn meerdere betrouwbare databronnen aangesloten, waaronder meer CBS, CBS Microdata, CPB, DUO, UWV, LISA en Jobfeed. De informatie uit deze bronnen is binnen het dataportal op één plek beschikbaar en is altijd actueel. Binnen het dataportal is meer data beschikbaar dan op het platform aangeboden wordt. Het dataportal biedt functionaliteiten om de data te bekijken, te filteren, te exporteren, te delen en te visualiseren. Tot slot stelt u binnen het dataportal op een gebruiksvriendelijke manier uw eigen persoonlijke dashboard samen.

  • Data uit bronnen op één plek beschikbaar
  • Bekijk, filter, exporteer, deel en visualiseer data
  • Stel uw eigen persoonlijke dashboard samen

Werkwijze

We verzamelen, verbinden, bewerken en bundelen arbeidsmarkt-, onderwijs-, economische en competentiedata van verschillende organisaties. Actualiteit van de verzamelde gegevens is een belangrijk aandachtspunt, het streven is een realtime actualisatie van de gegevens met een maximale doorlooptijd van vijf werkdagen.

Een belangrijke stap binnen ArbeidsmarktInZicht is het vaststellen van de variabelen die in de pro versie beschikbaar zijn. Deze vaststelling vindt in goed overleg met provincies, regio’s en gemeenten plaats (bottom-up). Hetzelfde geldt voor de selectie van bronnen, definities en methodes om gegevens over een variabelen beschikbaar te stellen.

Waar mogelijk zijn de gegevens beschikbaar voor geheel Nederland: op de niveaus van Nederland, provincies, arbeidsmarktregio’s, corop-gebieden en gemeenten. We hanteren daarbij eenduidige en uniforme definities, zodat benchlearning mogelijk is.

Nieuwsgierig?

Voor het gebruik van het dataportal heeft u een account nodig. De jaarlijkse kosten bedragen €500,- per gebruiker.

Laat u gegevens achter en we nemen contact met u op om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen.

Laat uw gegevens achter

POWERED BY

powered by